Lien Verwimp

Wie ben ik


Ik ben Lien en werk als psycholoog bij de Eetstudio. Voordien bouwde ik expertise op in het werken met eetstoornissen bij jongeren en (jong)volwassenen op Team Eetherstel van het psychiatrisch ziekenhuis in Tienen.


Naast mijn werk in de groepspraktijk, maak ik deel uit van het supportteam GGZ Tienen. Daar bied ik diagnostische trajecten aan.


Meteen merkbaar is mijn kempisch accent, een knipoog naar mijn roots die soms voor een glimlach zorgt bij mijn cliënten. Puur over mezelf kan ik vertellen dat ik een fervente liefhebber ben van kunst in al zijn vormen. In mijn vrije tijd geniet ik van dansen, piano spelen en fotografie. Buiten dat ben ik nostalgisch van aard en houd ik van herinneringen maken met vrienden en familie.

 Voor wie ?


Met een warm hart verwelkom ik jongeren vanaf 12 jaar en (jong)volwassenen tot 45 jaar die worstelen met een eetstoornis (anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetbuistoornis en eetstoornis NAO).


Een eetstoornis is vaak slechts het topje van de ijsberg. Daarom richten we ons in de praktijk op thema’s die zich onder het wateroppervlak bevinden. Moeilijkheden die je mee naar het gesprek kan nemen, zijn angstklachten, perfectionisme, een negatief zelfbeeld, vragen rond identiteit, depressieve klachten, twijfels, …


Mijn deur staat ook open als je gewoon nood hebt aan een gesprek.

 

Relevante opleidingen


  • 2018-2023: bachelor en master in de klinische psychologie


Erkenningsnr. Psychologencommissie: 2139289
Visumnr.: 401463


Tarieven

65 € / consult van maximum 50 minuten

 

Voor meer info en vragen kan je steeds terecht bij lien@eetstudio.be